Om ARNA CLINIC

 

       ÅPNINGSTIDER:

Mandag: 09:00-16:00
Tirsdag: 0900-16:00
Onsdag: 09:00-16:00
Torsdag: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-12:00

 

 

Besøk oss på Facebook 

 

 

I samarbeid med Bærum gynekolog, er ARNA CLINIC en helseklinikk som tilbyr et meget bredt spekter av medisinske tjenester, skjønnhetsbehandlinger og mindre kosmetiske inngrep. Våre spesialister består av både 2 offentlig Fastleger, akupunktør, gynekolog, kosthold- og treningsveileder og psykolog som alle tilbyr et bredt og helhetlig medisinsk tilbud.

 

Vi tilbyr også skjønnhetsbehandlinger som laserbehandling innen hudterapi og hårfjerning, samt Mona Lisa Touch som er en velegnet behandling for plager som er assosiert med overgangsalderen og inkontinens.

 

Ved ARNA CLINIC brukes helt topp moderne medisinsk utstyr i kombinasjon med et svært erfarne og profesjonelle spesialister.

 

Vårt fokus er å møte deg som pasient på en åpen, ivaretakende og respektfull måte, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den hjelpen du etterspør. Vi vil gi deg god tid og forsøke å etablere tillit, da vi ønsker at hver og en pasient skal få oppleve at vi genuint bryr oss.

 

Vi har ingen refusjonsordning. Det betyr at alle kan komme hit uten henvising. Time på dagen eller planlagt time til ønsket dag/tid. Vi tilbyr kveldskonsultasjoner hos alle våre spesialister, samt helgekonsultasjoner ved forespørsel. Hos oss får du studentrabatt.

 

ARNA CLINIC er lokalisert i Bærum nær Høvik senter/Meny, 10 meter fra busstopp (buss 160 fra Oslo sentrum/Skøyen/Lysaker/Sandvika stasjon) avgang hvert 15 min.

 

I samme bygg finnes fysioterapiklinikken Redcord Clinic, som vi har et tett samarbeid med.

 

 

 

 

 

TOP